H2SO4

A világ érdekes, de ezt nem mindenki veszi észre az iskolában, vagy pedig már rég elfelejtette.
Ez a blog az ismeretterjesztésről szól. Aki minden, a blogban előforduló fogalmat ismer és ért, annak valószínűleg nem mondanak sok újat ezek a bejegyzések. Inkább azoknak szól, akik természettudományos okosságokról és butáskodásokról szeretnének valamit olvasni, (ál)tudományoskodás nélkül, egyszerű, közérthető nyelven.
Ez a blog nem tankönyv, nem törekszik teljességre, nem akar az érdeklődőre ráborítani egy kisebb kérdésnél egy egész könyvtárat. Az sem rossz, de az legyen az érdeklődő döntése.

Főző Attila László

facebook

Hozzászólások

vidzset.

Budapesti légszennyezés

Budapest szmogtérképe

A Föld által felhalmozott hő

Hemzseg a gé energia a sulikban

2009.12.27. 00:43 :: H2SO4

A hírek szerint egy horvát falu iskolájának igazgatónője több, mint negyedmillió forintot költött bioenergetikai védőeszközökre. Számos oldal átvette a hírt, melyben az áll, hogy az iskola vezetője a rossz hatású és erősen ártó G energiáktól akarja megóvni az alma matert.
Aki bírja idegekkel, ha energiagyalázásról vagy az elektromágneses tér nevével való visszaélésről olvas, nyugodtan nézze végig a bejegyzést. Aki nem, ne reklamáljon, ha baja esik vagy vegyen biogenerátort.

Teljesen jogos az igazgató fellépése, hiszen a tanulókból csak úgy fröcsög a gé energia (hát még a há). A vámpírok is rendszeresen látogatják a sulikat, lényegében büfének használva az intézményt. Ezen felül még az űrből is jönnek káros sugarak, így szól az angol nyelvű hír is.
Ezeket a biogenerátorokat (melyeket lássuk be, szinte ingyen szerzett be az iskola) a szekrények alá, számítógéptermek padlójára kell elhelyezni és típustól függően adott átmérőjű körzetben nyújtanak védelmet. Az Atlanta-v típus akár 30 méteres körzetben is védelmet nyújt. A körbeírt sokszöghöz hasonló, színes színű biogenerátorokat egy Darko Maltar nevű ember szabadalmaztatta és nála vásárolt be a pedagógiai (elektromos) vezető.
A biogenerátorokat nem lehet akárhova elhelyezni. Helyüket ki kell mérni, nehogy vízér fölé kerüljenek, de letakarni vagy elmozdítani sem szabad őket. Képzelem, hogy a takarítónő hogyan manőverezik körülötte és hogy szentségel, hogy mi lehet a szerkezet alatt. Bár lehet, hogy a porcicák és az ezüstös pikkelykék elkerülik.

A Croatian Times szerint ezek a G energia ellen védő generátorok egyben a női mell, valamint a libidó növekedését is segítik. Ez véleményem szerint nem lehet benne az iskola pedagógiai programjában és nem is találtam erre utalást a diplomás mérnök honlapján. Azt sem tudni, hogy miért pont G. A média csúsztatásai ezek.

Annyi bizonyos, hogy nem a Gibbs-féle szabadenergiáról van szó, mely az entalpia és az entrópia – hőmérséklet szorzat különbsége (G = H – TS). Ez a szabadenergia nevével ellentétben ott van minden fizikai-kémia tankönyv elején és segít megérteni, hogy miért azok a folyamatok zajlanak a részecskék között, amilyenek. Abban sajnos nem segít, hogy az emberi fejekben milyen folyamatok zajlanak.

Bizonyára a beszerzéseknek még csak az elején tart az iskola, mivel még több termékre van szükség. A nebulók mellett ugyanis a tanárokban annyi gé energia lehet, hogy állandóan az anyagon jár az eszük. A suli „védelmi rendszere” áttételesen még a vírusok ellen is véd. Ha ezt előbb tudjuk…
Az igazgatónő szerint az iskola ki van téve olyan hatásoknak, melyek temetők, börtönök és hát bizony iskolák közelében érzékelhetők. És valljuk be, hogy a gyerekek irtó sok gé energiát hoznak otthonról is a táskájukban, meg a zsebükben. Ez a horvát falu közel van a magyar határhoz, nem hiszem, hogy másként lenne ez nálunk.
Ha megnézzük a diplomával rendelkező mérnökember honlapját, akkor az is kiderül, hogy ez forgó pálcákkal és ingával a biogenerátorok hatása szuperül érzékelhető. Az alábbi videóban azt is látjuk, hogy egy tévéstúdióban is van egy rakás gé energia, meg rosszaság. Annyira pörög a pálca, hogy a felvételen látszik, hogy a mérnők, majd a riporter kezét is jól megmozgatja. Bár tudnék horvátul. Még többet is megoszthatnék e helyen. De ígérem, hogy szerzek segítséget ehhez.

A felvételeken is és a honlapon is elérhető színes rajzokat a csakrák alapján készíti el a diplomás mérnökember, de nagyon kér mindenkit, hogy amatőr módon ne másolja le és ne készítse el ezeket kézműves foglalkozás keretében, mert a következmények beláthatatlanok.

 

Azt nem tudni, hogy hányan vettek már ilyen biogenerátorokat, de valószínűleg többen is, mivel a diplomás mérnökember szinte valamennyi ujján aranynak látszó gyűrű van. Bár lehet, hogy ezek valójában kapcsolók egy speciális, az úriember által üzemeltetett energiacsapdához, mely elkapja a sok pénzt, ami csak zavarja itt az életünket.

Ez a helyzet.

4 komment

Címkék: energia áltudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://h2so4.blog.hu/api/trackback/id/tr281625413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sallai Dani 2009.12.27. 09:20:06

A gyűrűi is olyan szépek.

Nádori Gergely 2009.12.27. 13:12:32

Ez talán nem is annyira durva, mint az iraki kormány, ami több mint 4 milliárd forintot költött el bomba-érzékelő varázsvesszőkre.
www.nytimes.com/2009/11/04/world/middleeast/04sensors.html?_r=1
és
www.badscience.net/2009/11/wtf/

daniferi 2009.12.27. 18:25:57

Nekem a kolléganőm kiingázta, hogy ki immúnis a H1N1-re :)

H2SO4 2009.12.27. 21:05:27

@Nádori Gergely: Érthető, hogy sokba kerül, mivel ezek a varázsvesszők fogyó eszközök :-)
süti beállítások módosítása